Soundwave / Geluidsgolf ring / Bollend (2024)

Table of Contents
Menu Vingerafdruk FAQ

Artikel 5 van 14

Soundwave / Geluidsgolf ring / Bollend (2)

Soundwave / Geluidsgolf ring / Bollend (3)

Soundwave / Geluidsgolf ring / Bollend (4)

  € 500,00(inclusief btw)

  In deze ring van titanium is de geluidsgolf aan de buitenzijde in de ring gelaserd.
  De speciale lasertechniek kan dit doen in de materialen titanium en zirkonium.
  De laser brandt de geluidsgolf als het ware uit, maar omdat deze materialen erg hard zijn blijft er altijd materiaal zitten.
  Dit geeft een mooi verdiepend effect in de ring.

  Natuurlijk werken wij alleen met jouw eigen geluidsgolf!

  1 X Titanium ring / licht bollend / met soundwave / 180c = €350 Euro
  1 X Titanium ring / licht bollend / met soundwave / 360c = €500 Euro

  Dit artikel is alleen via mail te bestellen: Info@kool-design.nl

  Dit artikel is 25 Euro duurder omdat de ring lichtbollend is.

  Levertijd: 3tot 4weken of in overleg

  Om zoveel mogelijk tijd en aandacht te kunnen besteden aan het doorspreken van het ontwerp werken we alleen op afspraak. De ontwerpfase is vanzelfsprekend erg belangrijk en wordt begeleid met diverse voorbeelden. Sfeer, vorm, kleur en details van de voorbeelden kunnen gebruikt worden om een zo persoonlijk mogelijk model te ontwerpen. Mocht de afstand naar Almere te groot zijn dan is er de mogelijkheid om via foto's, email en telefoongesprekken de ontwerpen te bespreken. De ringmaten worden dan bepaald door u een set ringmaten toe te sturen. Op deze manier levert Kool Design wereldwijd.

  Voor meer informatie: Info@kool-design.nl / 06-28638527

  Menu

  • KOOL DESIGN
  • Vingerafdruk Ringen
  • Geluidsgolf / Soundwave ring
  • Zwarte zirkonium vingerafdruk ringen
  • Hartslag ring / ECG / CTG Ring
  • Glow in the dark sieraden
  • Jeans and Jewels
  • Face-Ring 3D
  • Carbon Fiber / Houten ringen / vingerafdruk ringen
  • Profiel ringen / Foto ringen
  • Gouden vingerafdruk ringen
  • Japans Design
  • Solitair ringen
  • Parelringen / Titanium / Carbon
  • Titanium ringen met Diamant of saffier
  • Hersengolf ringen / EEG Ringen
  • Tekst Ringen / Naam ringen
  • Manchetknopen en Zegelringen
  • Design ringen in goud en zilver
  • Vingerafdruk / Hangers / ECG
  • Contact
  • Hoe te bestellen
  • Ervaringen van klanten
  • Blog
  • Klachten / Suggesties / Complimenten /
  • Algemene voorwaarden
  • Vingerafdruk FAQ

   Hoe wordt een vingerafdruk in een sieraad verwerkt?

   We graveren de vingerafdrukken door middel van lasertechniek in onze sieraden. Je kunt kiezen uit twee methoden om je vingerafdrukken aan te leveren. Bezoek ons atelier: Maak een afspraak om ons atelier te bezoeken. Hier nemen we je vingerafdrukken op en bespreken we je wensen persoonlijk. Thuis afdrukken: Als je niet in staat bent ons atelier te bezoeken, sturen we je een instructievideo. Volg de video om thuis nauwkeurig vingerafdrukken af te nemen. De afdrukken kun je daarna opsturen in een envelop of in hoge resolutie inscannen en naar ons mailen.

   Voor de juiste ringmaat bieden we extra ondersteuning door een ringmaten-set op te sturen, inclusief de optie voor een op maat gemaakte demoring, mocht er twijfel zijn over de ringmaat om de beste pasvorm te vinden. Wij begeleiden onze klanten persoonlijk door het maak- en bestelproces van het begin tot het einde! Wij staan altijd klaar voor persoonlijk advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat je sieraad volledig aan je verwachtingen voldoet. Omdat we begrijpen dat je sieraad vele jaren mee moet gaan, graveren we onze gravures altijd diep.

  • Hoe worden de vingerafdrukken bewerkt?

   Wij scannen de vingerafdrukken niet in! Wij trekken de vingerafdrukken over met een tekenprogramma. Dit kost veel meer tijd, maar op deze manier kunnen we veel meer dan onze collega’s. Zo kunnen we bijvoorbeeld veel preciezer werken. En dat kun je zien als je naar onze vingerafdruksieraden kijkt op onze website. De lijnen zijn veel strakker; je ziet geen zwarte vlekken, geen strepen en het allerbelangrijkste is dat we je persoonlijk begeleiden van A tot Z. Mochten we bij het maken van de vingerafdruk ergens tegenaan lopen, dan nemen we direct contact met je op. We sturen voorbeeldfoto’s per mail voordat we de vingerafdruk in je ring graveren. Op deze manier maken we prachtige vingerafdruksieraden. Het kost meer tijd, maar we zijn veel flexibeler en het eindresultaat is vele malen mooier.


   Is het mogelijk om een vingerafdruk van een geliefde te gebruiken in mijn sieraadontwerp?
   Absoluut, wij kunnen een vingerafdruk van een geliefde verwerken in je sieraad, om zo een speciale verbinding te creëren.

   Hoe lang duurt het om een vingerafdruksieraad te maken?
   Afhankelijk van het model is de levertijd 2 tot 3 weken of in overleg.

  • Hoe lang duurt het om een vingerafdruk te graveren in een ring?

   De tijd is afhankelijk van het metaal en de grootte van de afdruk. Titanium is vele malen harder dan goud of zilver. Wat ook uitmaakt, is de breedte van de ring en de grootte van de vingerafdruk. We hebben een standaardgrootte van een vingerafdruk van ongeveer 90 graden die ongeveer 1 uur in de graveermachine zit. Maar een 180-graden vingerafdruk of 360-graden vingerafdruk die helemaal rondom de ring loopt, zit soms een halve dag of meer in de graveermachine. Gelukkig hebben we verschillende graveermachines die tegelijk aan het graveren zijn, zodat je niet te lang hoeft te wachten op je prachtige vingerafdruksieraad.


   Worden de vingerafdrukken diep gegraveerd?

   Ja, zeker! We graveren de ringen altijd diep. We weten dat elk metaal slijt: zilver veel sneller dan goud, en goud sneller dan bijvoorbeeld titanium. Om ervoor te zorgen dat de sieraden jaren meegaan, graveren we onze vingerafdruksieraden altijd goed diep. Dat kost meer tijd tijdens het graveren, maar iets wat je met de jaren zeker merkt!


   Zijn vingerafdruksieraden beschikbaar in verschillende metalen?
   We kunnen de vingerafdrukken graveren in titanium, zirkonium, staal, wit-, rood- en geelgoud, vele soorten carbon en platina.

  • Is het mogelijk om een gepersonaliseerd ontwerp te maken?

   Zeker, we doen niet anders! Omdat we alles zelf custom-made maken in ons eigen atelier, is er veel mogelijk. We kijken samen naar de grootte van je hand, de lengte van je vingers en op die persoonlijke afmetingen maken we jouw ringen of sieraad. Vele ontwerpers zullen zeggen dat ze alles zelf ontworpen hebben; dat zeggen wij niet. We hebben veel zelf ontworpen, maar niet alles. We worden telkens uitgedaagd en geïnspireerd door onze klanten. Aan de hand van meer dan 500 ringen op onze website, en 150 live ringen in ons gezellige atelier, kun je zelf verschillende combinaties maken. We begeleiden je door aan te geven of bepaalde combinaties technisch wel of niet mogelijk zijn. We kijken nu al uit om ons door jou te laten inspireren.

   Wat zijn de kosten van een vingerafdruksieraad?

   De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal waarvan we het sieraad maken, maar ook de grootte van de vingerafdruk. De tijd, hoe lang het duurt voordat een ring klaar is, bepaalt grotendeels de prijs, maar natuurlijk ook het materiaal. Goud is vele malen duurder dan bijvoorbeeld titanium. Bij alle sieraden op onze website staat de prijs vermeld, of er staat 'indicatieprijs'. De grootte van de gouden ring, de breedte en de ringmaat bepalen het totale gewicht van de ring, wat dan uiteindelijk de prijs bepaalt. Om een indicatie te geven: we rekenen 300 euro voor een titanium ring met een vingerafdruk van 90 graden of een hartje in de ring gegraveerd met een vingerafdruk daarin verwerkt.

  © 2010 - 2024 Kool Design Vingerafdruk & Hartslag Ringen| sitemap| rss| webwinkel beginnen-powered by Mijnwebwinkel

  Soundwave / Geluidsgolf ring / Bollend (2024)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Jeremiah Abshire

  Last Updated:

  Views: 5373

  Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

  Reviews: 89% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Jeremiah Abshire

  Birthday: 1993-09-14

  Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

  Phone: +8096210939894

  Job: Lead Healthcare Manager

  Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

  Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.