București - ultimele știri (2024)

Filmul crimei de la hotelul din Capitală. Cum a premeditat bărbatul să o ucidă pe fata de 17 de ani. Mărturia mamei Alexandrei VIDEO

Apar noi detalii în cazul crimei oribile, care a avut loc într-un hotel din Sectorul 6, Capitală. Bărbatul de 24 de ani a ademenit-o pe Alexandra, adolescenta de 17 ani, în camera de hotel, iar apoi a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit. După ce a comis fapta, s-a sinucis.

București 12:19

Descoperire macabră într-un hotel din Capitală: fată de 17 ani, ucisă cu lovituri de cuțit de un tânăr de 24 ani. Bărbatul s-a sinucis

Doi tineri au fost găsiți decedați, joi, 27 iunie, într-o cameră de hotel din Sectorul 6 al Capitalei, de către personalul unității de cazare. Bărbatul ar fi ucis-o pe adolescentă cu cinci lovituri de cuțit în gât și torace. Ulterior, s-a sinucis.

București 10:11

Restricții de trafic în zona Gării Băneasa. Încep lucrările pentru viitoarea stație de metrou

Începând de sâmbătă, traficul rutier va fi restricționat pe Șoseaua București - Ploiești, în zona Gării Băneasa - Fântâna Miorița, pentru a permite pregătirile lucrărilor la viitoarea stație de metrou Gara Băneasa de pe Magistrala M6.

București 26 iun. 2024

Ziua Drapelului Național vine cu restricții de circulație în București. Ce artere trebuie evitate

Brigada Rutieră a Municipiului București anunță că miercuri, 26 iunie 2024, vor fi impuse restricții de circulație în capitală, cu ocazia ceremoniei dedicate Zilei Drapelului Național, care va avea loc de la ora 10.00, în Piața Tricolorului.

București 25 iun. 2024

Termoenergetica Bucureşti lasă fără apă caldă peste 350 de blocuri, pe o căldură insuportabilă

Peste 350 de blocuri din București vor rămâne fără agent termic, a anunțat Termoenergetica Bucureşti, care efectua lucrări de înlocuire, modernizare şi de reparaţii pe conductele reţelei termice în zone din sectoarele 1, 2, 3, 5 şi 6.

București 25 iun. 2024

Prins în flagrant: Hoț de bijuterii, fără permis și băut la volan

Un bărbat a fost prins în flagrant de polițiști în timp ce ieșea pe geamul unei case, de unde furase bijuterii și parfumuri de lux.

București 23 iun. 2024

Crimă la comandă în București, pusă la cale de o femeie și fiica ei. Cine a făcut denunțul

Două femei din Bucureşti, mamă şi fiică, au plătit un zugrav să le ucidă bunica. Asasinul a fost prins.

București 23 iun. 2024

Trei locuri noi de joacă, deschise în parcul Herăstrău

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că municipalitatea a finalizat modernizarea și inaugurarea a trei noi locuri de joacă în Parcul Herăstrău, alături de un spațiu de fitness în Parcul Izvor.

București 23 iun. 2024

Până pe 15 iulie, opt instituții și direcții din subordinea Municipalității vor fi desființate, iar activitatea și personalul lor vor fi transferate altor entități, conform unor proiecte de hotărâre ce vor fi dezbătute vineri în ședința Consiliului General al Capitalei.

București 22 iun. 2024

Polițiști huiduiți în București după că au împiedicat mai mulți tineri să facă drifturi. Mascații au intervenit în forță VIDEO

Huiduielile au avut loc în parcarea celui mai aglomerat centru comercial din București.

București 22 iun. 2024

Un șofer băut și drogat i-a pus pe jar pe polițiștii din Capitală. Tânărul s-a aruncat în râul Dâmbovița FOTO

Șoferul în vârstă de 37 de ani nu a oprit mașina la semnalul polițiștilor, după ce a trecut pe roșu la semafor.

București 22 iun. 2024

Au fost prinși cei doi bărbați care au atacat un șofer din Sectorul 5

Doi bărbați suspectați că au agresat un șofer pe o stradă din Sectorul 5 al Bucureștiului au fost identificați și reținuți de polițiști.

București 22 iun. 2024

Peste 1.700 de bucureșteni au avut nevoie de ambulanță din cauza caniculei

În Capitală, în ultimele 28 de ore, 1714 de persoane au avut nevoie de ambulanță din cauza temperaturilor extreme.

București 22 iun. 2024

Noile trenuri Metrorex: metrourile au aer condiționat, scaune de inox și folie anti-grafitti VIDEO

Primele garnituri noi ale Metrorex, botezate Giurgiu și Ilfov, au ajuns în România și trec prin ample teste pentru a se vedea dacă toate instalațiile funcționează conform planului.

București 21 iun. 2024

Tramvaiele liniei 40 nu vor circula, sâmbătă, pe Calea Călăraşi. Ce variantă au bucureștenii

Tramvaiele liniei 40 nu vor circula, sâmbătă, pe Calea Călăraşi, din cauza unor lucrări de remediere a unei avarii produsă în zonă la reţeaua de apă. călătorii vor fi preluaţi de linia navetă 640

București 21 iun. 2024

Rareș Hopincă anunță încheirea conflictelor electorale: Voi fi primarul tuturor locuitorilor Sectorului 2

Primarul ales al Sectorului 2, Rareș Hopincă, a anunțat, joi, că s-a finalizat procesul verbal privind centralizarea voturilor, constatarea rezultatelor alegerilor şi atribuirea mandatului și că odată cu încheirea campaniei electorale se încheie să conflictele electorale.

București 20 iun. 2024

Cine este bărbatul care a fost găsit spânzurat în pădurea Pustnicul, din Ilfov. Și-a lăsat copilul la școală, apoi și-a luat viața

Bărbatul de 43 de ani, care s-a spânzurat, marţi, 18 iunie, în Pădurea Pustnicul, din județul Ilfov, era polițist. El lucra la Serviciul Pașapoarte, din orașul Pantelimon. Soția a alertat autoritățile.

București 19 iun. 2024

Fata de 12 ani din Bragadiru, care a fost dată dispărută, a fost găsită. Ce le-a spus polițiștilor

Fata de 12 ani din Bragadiru, care a fost dată dispărută, a fost găsită de polițiști și se pare că nu ar fi fost „victima vreunei infracțiuni”. Speriată că nu a mai ajuns acasă de la școală, mama a alertat autoritățile.

București 19 iun. 2024

Două persoane au rămas blocate pe o insulă în zona Barajului Râului Argeș. Pompierii au intervenit pentru salvarea lor VIDEO

Pompierii ilfoveni au intervenit pentru salvarea a două persoane surprinse de apă pe o insulă în zona Barajului râului Argeș.

București 16 iun. 2024

Un jandarm român a murit după ce s-ar fi împușcat în piept, în timp ce păzea o ambasadă din Capitală

Un jandarm român în vârstă de 44 de ani a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce s-ar fi împușcat în piept, timp ce asigura paza la ambasada Turkmenistanului din Capitală.

București 16 iun. 2024

Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei

Patru indivizi au fost arestaţi preventiv, iar alţi doi au fost plasaţi în arest la domiciliu, fiind acuzaţi că îmbătau turişti străini veniţi în localuri din Centrul Vechi al Capitalei, după care îi jefuiau sau le goleau conturile bancare.

București 14 iun. 2024

Haos în Bucureşti după furtuna puternică: străzi şi case inundate, copaci căzuţi sau smulși, zboruri întoarse din drum VIDEO

Grindină de mari dimensiuni, vijelie cu rafale de 70-90 km/h, averse torențiale cu acumulări de 30-40 l/mp, de toate a avut parte Bucureştiul joi seara, până spre miezul nopţii, când intensitatea furtunii a început să scadă. Oamenii spun că că vijelia a lovit cu o forţă asemănătoare unui uragan.

București 14 iun. 2024

Rezultate alegeri locale 2024. Dominic Fritz a venit la Sectorul 1 să o sustina pe Clotilde Armand: „Miza este viitorul democrației”

Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz (USR), a venit joi la Sectorul 1 Bucuresti să o susțină pe Clotilde Armand, primarul în funcție, cerând, la rândul său, renumărarea voturilor în acest sector.

București 13 iun. 2024

Chelnerii care te lasă fără bani în Centrul Vechi. Cum acționa „rețeaua ospitalității” printre turiștii din București

Storși de bani și îmbătați. O întreagă rețea de șarlatani, inclusiv barmani, ospătari și hostesse, au reușit vreme de doi ani, prin diverse mijloace, să pună mâna pe banii turiștilor străini care frecventau Centrul Vechi al Capitalei.

București 13 iun. 2024

EXCLUSIV. Pădurile din jurul Bucureștiului nu vor mai putea fi tăiate din această toamnă

Semnat în acest an, Memorandum-ul pentru Aer Curat, Sănătate și Viitor, document ce presupune și adoptarea legii pentru protejarea pădurilor din Ilfov, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi a Capitalei, va stabili un etalon pentru protejarea pădurilor din jurul orașelor din România.

București 13 iun. 2024

Sute de bucuresteni au rămas fără gaze. Care este cauza

Miercuri după-amiază, Distrigaz Sud Reţele a sistat furnizarea de gaze naturale pentru locuitorii mai multor străzi din Sectorul 3 din Bucureşti, fiind afectaţi peste 250 de consumatori casnici şi non-casnici.

București 12 iun. 2024

A început unul dintre cele mai importante evenimente artistice ale anului în România

Coldplay, una dintre cele mai în vogă formații din lume, susține miercuri seară un prim concert în București, la Arena Națională.

București 12 iun. 2024

Operațiune masivă împotriva hoților. Cum erau jefuiți turiștii străini în București VIDEO

Polițiștii din București desfășoară o amplă operațiune împotriva unei rețele infracționale care jefuia turiști străini. Sunt puse în executare 17 mandate de percheziție și 8 mandate de aducere. Hoții îi ademeneau pe turiști în localuri, apoi profitatu de starea de ebrietate acestora.

București 12 iun. 2024

articol publicitar

Facilități de transport și restricționare trafic rutier pentru concertele Coldplay din 12-13 iunie, București

Cu ocazia concertelor Coldplay programate pentru zilele de 12 și 13 iunie, Primăria Municipiului București, în colaborare cu TPBI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov) și STB (Societatea de Transport București), a anunțat, restricționarea traficului.

București 11 iun. 2024

Femeie salvată din râul Dâmbovița de trei polițiști. Unul dintre ei abia a fost încadrat VIDEO

Femeia a fost scoasă din apă și resuscitată cu scuuces, apoi transportată la un spital pentru îngrijiri medicale.

București 11 iun. 2024

LIVE TEXT | Scandal în Sectorul 1. George Tuță anunță victoria, Clotilde Armand cere renumărarea voturilor și amenință cu plângeri penale

Clotilde Armand (USR), primar în funcție al Sectorului 1, cere renumărarea voturilor. Asta după ce George Tuță, candidatul PNL, a fost declarat învingător potrivit rezultatelor parțiale ale alegerilor locale 2024, publicate de Autoritatea Electorală Permanentă.

București 11 iun. 2024

Alegeri locale 2024. Tensiuni la Sectorul 2. Radu Mihaiu contestă rezultatele votului: „Întreaga situaţie e pe muchie de cuţit”

S-a lăsat cu scandal și la sediul Biroului Electoral din Sectorul 2, unde Radu Mihaiu a contestat în miez de noapte numărarea voturilor, după ce potrivit rezultatelor alegerilor locale din 2024, Rareș Hopincă a fost declarat noul primar al sectorului.

București 11 iun. 2024

Alegeri locale 2024. Scandal la Sectorul 1. Bucureştenii se tem că se repetă istoria din 2020. Ce spun George Tuţă şi Rareş Bogdan

Şi anul acesta războiul electoral pentru Primăria Sectorului 1 din Bucureşti se lasă cu scandal, asta după ce s-a suspendat numărarea voturilor şi mai mulţi reprezentanți ai secțiilor de votare stau și acum cu sacii plini cu buletinele de vot în fața sediului Biroului Electoral de Sector.

București 10 iun. 2024

Pagina 2 →

București - ultimele știri (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 6361

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.